despre noi

EXTRA MOB are ca domeniu pricipal de activitate productia de mobilier la comandă pentru orice tip de încăpere sau spațiu. Experiență, profesionalism, calitate de peste 20 de ani. 

Calitate și Profesionalism

Satisfacție garantată

Raport calitate preț optim

20 de ani De Experiență

ISTORIA NOASTRĂ

Realizăm mobilier la comandă din 2004

De ce să alegi ExtraMob Mobilă la comandă Mureș?

Experiența și portofoliul nostru de lucrări sunt o dovadă vie a faptului că tratăm clienții noștrii cu profesionalism și respect. Realizăm mobilier la comandă din 2004. Utilizăm materiale și accesorii de calitate de la parteneri de renume din industria mobilierului la comandă: Global Design, Egger, Teka, AGT, Net Front, Bloom, Alveus, Ecorom. Tehnologiile pe care le folosim ne permit să executăm mobilier la comandă atent finisat dar și echipat cu cele mai noi sisteme de închidere (soft close), accesorii sau electrocasnice. Elementele de glisare pe care le utilizăm sunt de calitate superioară ceea ce conferă durabilitate și utilitate sporită mobilierului. De asemenea, dispunem de o gamă largă de mânere atent finisate pentru orice tip de mobilier.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creăm piese de mobilier unice și funcționale, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. Prin abordarea noastră personalizată și atenția la detalii, dorim să transformăm visurile clienților în realitate, oferind mobilier de calitate superioară, durabil și cu un design modern. 

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să redefinim standardele calității și inovației în ceea ce privește mobilierul la comandă. Astfel, dorim să le oferim clienților noștrii experiențe de neuitat și soluții personalizate care să reflecte atât dorință clientului cât și originalitatea noastră.

Ani de Experiență

Proiecte Realizare

Clienți satisfăcuți

Realizăm

Proiectare, Execuție, Mobilier la comandă

⭐⭐⭐⭐⭐

Mulțumim la superlativ. Pe lângă gama diversificată de modele, prețuri bune, rapiditate la executarea debitării și debitari fără abateri… Recomand cu seriozitate
Nu am nimic de reproșat. Dacă sunt persoane care ar vrea să stie, da, există și posibilitatea de paletare și încărcare cu stivuitorul în caz de nevoie… Asta este extraordinar …

⭐⭐⭐⭐⭐

Calitate si promtitudine. Excelent! Recomand

⭐⭐⭐⭐⭐

 Calitate și promtitudine, execuția a fost foarte precisă, feronerie de calitate, va mulțumim.